Hoppa till sidans innehåll

Knappt 3 veckor kvar

30 AUG 2015 21:34
Nu är det mindre än 3 veckor kvar till den 4:e upplagan av Black River Run. Här kommer lite nyheter och information så här några veckor före start, mera detaljer kommer i PM ungefär den 8 september.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2017 21:04

Den 31 augusti går ordinarie anmälningstid ut, men det finns plats för anmälan även under september mot en extra avgift.

Banan är i fint skick och än så länge är den riktigt torr även ute i skogen. Förbättring av banmarkeringar pågår och de sista dagarna före start blir även stitslar och reflexer uppsatta.

Utbudet av drycker, mat och snacks vid varvningen och kontroller ute på banan blir i stort sett lika som förra året, detaljer kommer i PM. Även i år är det Tailwind som är vår energidryck.

Precis som förra året kommer Västerås SOK att ha en marka vissa tider där det säljs fika och annat smått och gott att äta för publik och supportrar.

På hemsidan finns nu en sammanställning över banrekorden, vilka rekord kommer att förbättras i år?

The Swedish 100 mile Challenge fick på GAX i Juli 3 nya på sin "Dimond List", dvs de som fullföljt våra 4 olika 100 miles lopp under en 12 månaders period. Nu är det 8 långlöpare som nått detta utmanande mål. På Black River Run kan Richard Andersson bli den 9:e. Läs mer om den stora utmaningen här

Vi har på gång med kvalpoäng för UTMB 2016, ansökan görs nu via ITRA som gör en ny bedömning av banan. Vi räknar med att 100 miles skall ge 2 poäng precis som förra året, däremot inga poång för 50 miles.

Skribent: Bo Johansson

 Kontakta oss på This is a mailto link

 

  

 

 

SPONSORER

 

 SAMARBETSPARTNERS

VSOK logga 

Ortuslogga

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info