Hoppa till sidans innehåll

Black River Run i samarbete med Silva

16 AUG 2013 11:49
Inför årets Black River Run har vi startat ett samarbete med Silva som ger spännande möjligheter för er deltagare.
  • Skapad: 16 AUG 2013 11:49

Vi kommer ha ett antal bra pannlampor till utlåning för att ge de som vill ha en möjlighet att testa. Det kommer vara dels några Runner och dels några X trail.

Ta chansen och testa bra lampor som passar perfekt för behovet i denna tävling. De som är intresserade att låna och prova hör av med ett mail senast den 4 september. Om intresset är stort kommer vi lotta ut möjligheten. Om det finns några kvar på tävlingsdagen kan man låna på plats.

Runner och X trail är två av Silvas storsäljare de senaste åren. Till hösten har Silva utvecklat 6 nya modeller, samtliga är uppdateringar på deras storsäljare. Mer ljus, ökad komfort är några av resultaten från utvecklingsteamets arbete. En av nyheterna för hösten heter Trail Speed Elite och är uppföljare till populära Runner. Lampan kommer i butik i september och Black River Run har genom samarbetet med Silva fått möjlighet att ha Trail Speed Elite som segerpremie i både dam- och herrklasserna på 100 och 50 miles som är de sträckor som kräver nattlöpning.

Silva Trail Speed Elite

Silva Trail Speed Elite är en extremt lätt och kompakt pannlampa med stort ljusflöde för den avancerade löparen, skidåkaren eller cyklisten. Lampenheten är av aluminium för optimal kylning, och två starka LED-lampor förser dig med Silva Intelligent Light® – ljus där du behöver det. Ett externt uppladdningsbart batteripack som kan anslutas till det extra breda pannbandet eller ett bälte, eller placeras i fickan på din löparjacka eller ryggsäck. Trail Speed Elite har en stor på/av-knapp som är enkel att använda även med handskar på. Medföljande fästen kan användas för att montera pannlampan på en hjälm eller ett cykelstyre.

Skribent: Bo Johansson

 Kontakta oss på This is a mailto link

 

  

 

 

SPONSORER

 

 SAMARBETSPARTNERS

VSOK logga 

Ortuslogga

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info