Hoppa till sidans innehåll
tailwind

tailwind på BRR

19 AUG 2014 20:25
Inför årets Black River Run har vi glädjen att presentera en ny leverantör av sportdryck.
  • Skapad: 19 AUG 2014 20:25

Igår blev det klart att det blir Tailwind Nutrition Sweden som i huvudsak kommer att stå för sportdrycken längs banan. Det kommer serveras Tailwind vid varvningen och vid den första vätskekontrollen utmed bana efter drygt 5 km av varvet.

Tailwind Nutrition är en allt-i-ett dryck som innehåller all energi, elektrolyter och vätska som du behöver för att prestera på topp hela dagen. Tailwind bygger på dextros som tas upp snabbt av kroppen och har minimal påverkan på magen och med sin milda smak har det snabbt blivit en favorit bland många långdistansare då den inte påfrestar smaklökarna så starkt.

Tailwind Nutrition Sweden kommer att vara på plats under tävlingen och det kommer att ges möjlighet att provsmaka alla smaker, köpa med en påse hem eller bara snacka och få tips och råd.

För alla anmälda till BRR så bjuder Tailwind Nutrition Sweden på 20% rabatt vid ett köp av ett 10 eller 20-pack portionspåsar så att ni får chansen att prova Tailwind till ett bra pris innan ni ger er ut på äventyret. Vi kommer från BRR att skicka ett mail med information till de som är anmälda i dag. Ni som anmäler er efter i dag får den information efter anmälan, men det kan ta några dagar.

Samtidigt bjuds alla som är med här på på BRR’s Facebook, eller läser nyheterna på hemsidan, på 10% i hela butiken fram till loppet. Skriv bara in rabattkoden "TAILWINDBRR2014" i kassan på vägen ut. Ni kan läsa mer om Tailwind Nutrition på deras hemsida www.tailwindnutrition.se och har ni några frågor kan ni kontakta Alexander från Tailwind Nutrition Sweden direkt på This is a mailto link

Skribent: Bo Johansson

 Kontakta oss på This is a mailto link

 

  

 

 

SPONSORER

 

 SAMARBETSPARTNERS

VSOK logga 

Ortuslogga

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Västerås LK - Friidrott
Lennart Wirsäll, Kryddgårdsgatan 3D
72460 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vasterasloparkl...

Se all info